de diensten van studio kid:
best wel goed in branding, websites

& grafisch ontwerp

instagram

whatsapp

logo & huisstijlontwerp

Jouw huisstijl is de visuele presentatie van je bedrijf. Denk hierbij aan het logo, beeldmerk, vormen, lettertypes en kleuren. Maar dat is niet het enige, het is de taal die je spreekt, het vertrouwen wat je uitstraalt en het gezicht achter het bedrijf. Het is van belang dat die persoonlijkheid naar voren wordt gebracht, dat er een verhaal wordt verteld. Dit kan door juiste strategie en branding te bepalen.

1 / offerte & wensen doorspreken

Ik kom langs of we (video)bellen om kennis te maken. We spreken alle wensen door: van kernwaarden tot doelgroepen en van gewenste uitstraling tot merkidentiteit.

2 / strategie bepaling

Zie mij als een strategisch partner. Voordat ik aan de slag ga met je branding, gaan we eerst een strategie bepalen. Je krijgt van mij een vragenlijst waarbij de identiteit, doelgroepen, stijl en moodboards aan bod komen.

3 / moodboards & huisstijl opzet

Aan de hand van jouw wensen, mijn visie en de bepaalde strategie, ga ik je nieuwe huisstijl opzetten. In deze fase hoef jij niet zoveel te doen, alleen zeggen wat je aanspreekt en wat niet.

4 / oplevering

Allebei tevreden? Yes! Ik maak het gehele huisstijlpakket gereed, denk hierbij aan: alle soorten logo’s in verschillende kleuren, bestandstypen en -formaten, stickers, een brand kit, lettertypes, kleuren, etc. Zo kan jij perfect werken met je gloednieuwe huisstijl!

Logo ontwerp
Huisstijl ontwerp
Branding
Merkstrategie
Merkpersoonlijkheid
Beeldtaal
Online design
Creatieve identiteit

 

website op maat & goed vindbaar

Een merk begint met een goed verhaal, én een aansprekende website. Je hoort het overal maar ook ik herhaal het toch nog even: je website is echt jouw online visitekaartje. Het is vaak de eerste indruk die mensen van je krijgen. Die kans moet je aangrijpen om jouw verhaal te vertellen: wie ben je, wat doe je en waarom ben jij anders dan de concurrent?

Zo gaat het proces ongeveer:

1 / offerte & wensen doorspreken

Ik kom langs om jou en je bedrijf te leren kennen. We spreken alle wensen door: van gewenste uitstraling tot doelgroepen en van beeld tot het verhaal. We maken een plan en bepalen de strategie.

2 / technisch geneuzel, tekst & beeldmateriaal

Al het technische geneuzel wordt geregeld: het aanvragen, installeren en gereedmaken van de domeinnaam. Ik bouw alle websites op maat, in WordPress met Elementor. Door het overzichtelijke CMS-systeem kun je later zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen wijzigen.

We verzamelen beeldmateriaal. Dit kunnen eigen afbeeldingen zijn, gekocht beeldmateriaal, een fotografie pakket of grafisch maatwerk. Dat mag jij bepalen. En we verzamelen teksten, die ik kan aanpassen of optimaliseren. Ook dat mag jij bepalen.

3 / website ontwerp & test

Ik ga aan de slag met de website. Je kan live meekijken en de website wordt veel getest. Staan linkjes goed? Werken de contactformulieren? Is de website volledig responsive? Heel belangrijk!

Ook besteed ik aandacht aan SEO en het beveiligen van de website, zodat-ie goed gevonden wordt door zoekmachines als Google.

4 / oplevering

Allebei tevreden? Dan gaat de website live!

Na oplevering ontvang je een uitgebreid document met allerlei handige informatie voor de toekomst. Denk aan inloggegevens en stappenplannen van hoe je zelf teksten en afbeeldingen toevoegt op de website. Zijn er grotere dingen die je wil wijzigen in de toekomst? Dan is het handig om een strippenkaart aan te vragen!

Website ontwerp
Webdesign
UI/UX design
Customer journey
Responsive website
SEO optimalisatie

grafisch ontwerp

Alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp is bij Studio Kid mogelijk. Posters, flyers, nieuwsbrieven, uitnodigingen, iconen en andere content creatie leveren een belangrijke bijdrage aan de visuele identiteit van je bedrijf. Maar ook als je als particulier iets grafisch nodig hebt, ben ik daar. Denk aan geboortekaartjes of trouwkaarten.

1 / offerte & wensen doorspreken

We (video)bellen of ik kom langs om de wensen van het grafisch ontwerp door te spreken. We maken een plan en ik stel een offerte op.

2 / ontwerp & feedback

Aan de hand van de wensen, ga ik aan de slag. Ik houd je regelmatig op de hoogte en het ontwerp gaat heen en weer totdat we allebei helemaal tevreden zijn!

3 / oplevering & eventueel drukwerk

Ik lever het grafisch ontwerp in alle nodige bestandsformaten bij je aan. Moet het ontwerp gedrukt worden en raak je verdwaald in het doolhof van allerlei specificaties? Ik neem graag het drukwerk uit handen.

Posters
Flyers
Folders
Nieuwsbrieven
Infographics
Illustraties
Iconen
Menukaarten
Documentopmaak
Rapportages
Visitekaartjes
Presentaties
Geboortekaartjes
Trouwkaarten
Uitnodigingen