dienst (de; ~m; meervoud: diensten)

Bij Studio Kid is er veel mogelijk, zoals het ontwerpen van websites, het ontwikkelen van een huisstijl en grafisch design in alle vormen en maten. 

We kunnen niet wachten om met je samen te werken!

webdesign

Het klinkt cliché maar een website is écht jouw online visitekaartje. Het is vaak de eerste indruk die mensen van je bedrijf krijgen. In één oogopslag zien mensen wie je bent, wat je doet en waarom jij anders bent dan de concurrent. Doordat jouw website opvallend, strak, gebruiksvriendelijk, uniek en dynamisch is, zullen mensen meteen een positieve associatie hebben met jouw bedrijf.

Studio Kid bouwt al haar websites op maat, in WordPress. Door het overzichtelijke CMS-systeem kun je zelf gemakkelijk teksten en afbeeldingen wijzigen. Bovendien is je website goed beveiligd! Studio Kid zorgt ervoor dat jouw visuele identiteit goed naar voren komt op je website. Interesse?

Jouw huisstijl is de gehele visuele presentatie van je bedrijf. Denk hierbij aan het logo, beeldmerk, vormen, lettertypes en kleuren. Het is van groot belang dat jouw huisstijl effectief is, dat het de juiste doelgroep aanspreekt en dat er een eenduidig beeld wordt gepresenteerd naar klanten. Wij vinden het belangrijk dat een huisstijl duurzaam is en dat jouw bedrijf er een blijvend positief imago aan over houdt.

huisstijl

grafische vormgeving

Alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp is bij Studio Kid mogelijk. Posters, flyers, nieuwsbrieven, uitnodigingen, iconen en andere content creatie leveren een belangrijke bijdrage aan de visuele identiteit van je bedrijf.

Ben je als particulier op zoek naar een wenskaart, uitnodiging of ander ontwerp? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

zin om samen te werken?